29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

0
1667

blank

‘‘Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz.’’ sözüyle Millî Mücadele’nin başından itibaren köhnemiş fikirlere karşı tek çarenin gençlikte ve genç fikirlerde olduğunu, çağdaş zihniyetle yetişen kuşaklara bıraktığı bu vatanı gelecekte daha da ilerilere taşıyacak ve onu her türlü tehlikeden koruyarak ebediyen yaşatacak olanların gençler olduğunu söylemiştir.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘‘Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.’’ sözünden hareketle Acil Çalışanları ekibi olarak; daima bu bilinç ve gaye ile başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları canları pahasına kazanmış tüm vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti içerisinde, bilim ve teknolojinin ışığında, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için durmadan ve yorulmadan bu hedefe koşacak gençlerimizin eğitimlerine katkı sağlamaya devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

 

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz