Acil Çalışanları Mobil

2
1253

blank

Acil çalışanları için geliştirdiğimiz platformumuz ile bilgiye çok hızlı bir şekilde, ister mobil ister web isterseniz tabletinizden ulaşabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken sitemize üye olmak. Web sitemizden arama motorunu kullanarak acil tıp ile ilgili her türlü akademik bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Ayrıca diğer sosyal medya hesaplarımızdan (YouTube, Instagram, Facebook, Spotify, Tiktok) bizleri takip edebilir, acil tıp ile ilgili paylaşımlarımıza ulaşabilirsiniz.

Acil Çalışanları mobil uygulaması cihazınızda yer alan mağazadan kolaylık yapabileceğiniz bir işlemdir. Eğer android cihaz kullanıyor iseniz play store, iphone cihaz kullanıyor iseniz app strore, huawei kullanıyorsanız huawei appgallery üzerinden indirme işleminiz kısa bir sürede gerçekleştirebilirsiniz. İlk yapılması gereken adım cihazın internet ile bağlantısının olup olmadığına bakılmalı. Cihaz internete bağlı ise indirme işleminiz kolaylıkla gerçekleşecektir. Öncelikle cihazınıza ait mağazaya giriş yapmalısınız. Bu mağazada arama alanını bulmalısınız. Arama kısmına Acil Çalışanları yazmalısınız. 

blank

Arama işlemini gerçekleştirdikten sonra yapmanız gereken uygulamanın kendi sayfasına girmektir. Uygulamanın kendi sayfasına giriş yaptıktan sonra karşınızda yükle ya da indir butonlarından bir tanesi çıkacaktır. Bu butona tıklamanız durumunda Acil Çalışanları mobil uygulaması otomatik bir şekilde indirilmeye başlayacaktır. İndirme tamamlandıktan sonra uygulamayı direkt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

blank

 

 

En Pratik Güncel 
Akıl Kartları

Hastaların hızlı tanı alması ve tedavi edilmesi gereken acil servislerde bilgiye erişimin en pratik ve etkin şekilde olması gerektiğini biliyoruz. Bunun için kolayca ve hızlı ulaşabileceğiniz, yüksek çözünürlüklü orijinal akıl kartlarımızda en güncel bilgileri, tanı ve tedavi ile ilgili algoritmaları hafızanızda yer edecek özet notlarla sizlere sunuyoruz.

 

blank

 

En Güncel 
İlaç Uygulamaları

Yoğun hasta başvuruları ve bazı hastalara hızlı müdahale etme ihtiyacı sırasında bilgiye en hızlı ve etkin şekilde ulaşılması gerektiğini biliyoruz. Bunun için sık kullandığımız ilaçların, uygulama şekillerini ve dozlarını sizler için hazırladığımız akıl kartlarında, hızlı erişilebilir ve kolay anlaşılır hale getirdik.

 

blank

 

 

En Kapsalı Güncel
Reçeteler

Alınan eğitimi sahada uygulamaya başlamak, çalışmaya yeni başlayan hekimlerimiz için oldukça zorlu bir süreçtir. Yoğun hasta başvuruları sırasında reçete düzenlemek için hekimlerimizin en güncel bilgilere, en hızlı ve etkin şekilde ulaşması gerektiğini biliyoruz. İlaçları, kullanım dozları ve ticari isimleri ile örnek reçetelerimizle sizlere sunuyoruz.

blank

 

 

En İlginç Sıra Dışı
Olgular

Alınan eğitimin sahada da devam ettiğini ve tecrübeler paylaşıldıkça, bilginin artarak büyüyeceğini biliyoruz. Sizlerden gelen olgular ışığında vakaları, alışılmamış, sıra dışı prezentasyonlarıyla anlatıyoruz. Akıcı ve merak uyandıran yazılarımızla, sizin tecrübelerinizi okurlarımızla paylaşıyoruz.

Acil Çalışanları Mobil Son Sürüm İndir

Telefonunuzdan veya tabletinizden mobil uygulamanın son sürüm indir işlemi için en güncel mobil sürümü olup olmadığına bakmalısınız. Yapılacak olan işlemler; Acil Çalışanları mobil uygulamasının güncel sürümünün sayısını öğrenmelisiniz. Cihaza ait olan mağazaya giriş yapmalısınız. Arama hanesinden Acil Çalışanları mobili aratmalısınız. Acil Çalışanları mobil uygulamasının kendine ait olan sayfasında sürümü için numarası yazacaktır. Son sürüm ile sayfada yer alan sürüm aynı ise zaten mevcut olan uygulama Acil Çalışanları mobilin son sürümüdür. Sayı farkı var ise bu durumda yeni sürümünü indirme ya da güncellemek için sayfada yer alan butonlara tıklamalısınız. Yükle ya da güncelle butonlarına tıkladıktan sonra zaten otomatik bir şekilde bu işlemler yapılacaktır. 

blank

Acil Çalışanları Mobil Güncelleme

Acil Çalışanları mobil uygulamasını güncelleme neredeyse indirme uygulaması ile aynıdır. Oldukça fazla benzerlik göstermektedir. Yine cihazın internet kontrolü sağlanmalıdır. Sağlandıktan sonra mağazaya girilmelidir. Mağazadan Acil Çalışanları mobil uygulamasına ait sayfa açılmalıdır. Eğer uygulama güncelleme gerektiriyor ise bu sayfada karşınıza güncelle butonu çıkacaktır. Uygulama güncelleme gerektirmiyor ise böyle bir buton ile karşı karşıya kalmazsınız. Güncelleme yapmak için güncelle yazan butona tıklamanız yeterli olacaktır. Bu süre zarfında cihazın internet bağlantısının kesilmemesi için uğraşmalısınız. Bunun dışında telefonunuzda sürüm kapasitesi için alan var mı yok mu bunu kontrol etmelisiniz. 

blank

Çok Yakında

blank

blank

blank

2 YORUMLAR

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz