Deprem Travması ile Travma Sonrası Büyüme Arasındaki İlişkide Olumlu ve Olumsuz Ruminasyon ve Bilişsel Esnekliğin Aracı Rolü

0
61

blank

Bu araştırma, Bahçeşehir Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Yüksek Lisans Programı’nda, Doç. Dr. Arzu Buyruk Genç danışmanlığında yüksek lisans tezi olarak yapılmaktadır.

Araştırmanın amacı; “Deprem Travması ile Travma Sonrası Büyüme Arasındaki İlişkide, Olumlu ve Olumsuz Ruminasyon ve Bilişsel Esnekliğin Aracı Rolü” nü incelemektir.

Araştırma sorularını yanıtlamanız için ayırmanız gereken tahmini süre 10 dakikadır. Araştırmaya katılabilmeniz için 18-65 yaş aralığında olmanız ve 6 Şubat 2023 tarihinde, merkez üssü Pazarcık (Kahramanmaraş) ve Elbistan (Kahramanmaraş) depremlerinden en az birini afet bölgesinde yaşamış olmanız gerekmektedir.

Araştırmanın sonuçları sadece bilimsel amaçlarla toplu olarak değerlendirilecektir . Araştırma ile ilgili herhangi sorunuz veya düşünceniz olursa aşağıdaki e-posta adresinden araştırmacı ile iletişime geçebilirsiniz.

Katılımınız için teşekkür ederim.

  • İletişim Bilgileri: Elif Karayel Gümüş
  • Mail: elif.karayelgumus@bahcesehir.edu.tr

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz